Maskemarkører og andet strikketilbehør

Her finder du vores sortiment af maskemarkører og andet strikketilbehør, så som stoppenåle, strikkelise, snoningspinde, pindemarkører, rækketæller, pindemåler, wiresamler, opskriftholder, reflekstråd og diverse opbevaringstasker i flere flotte farver. Kort sagt; alt hvad du har brug for til når du skal strikke eller hækle. Blandt vores udvalg at strikketilbehør finder du et stort udvalg af forskellige maskemarkører.

Det nødvendige strikketilbehør

Vi har alt det nødvendige strikketilbehør, der sætter dig godt i gang med dit næste håndarbejdsprojekt. Det er ikke kun de basale ting, så som stikkepindene og garnet, der skal være på plads – det er også vigtigt at der er styr på det basale strikketilbehør, så du ikke pludselig bliver stoppet i strikkeriet fordi du mangler en maskemarkør en stoppenål eller lignende. Her på shoppen finder du alt, hvad du har brug for til strikning og hækling.

Shop strikketilbehør online

Med på klik kan du shoppe det nødvendige strikketilbehør online her på shoppen. Vi har alt hvad du har brug for til dine hobbyprojekter indenfor hækling og strikning. Vi leverer dit strikketilbehør samme dag, så længe du bestiller inden kl. 15. Vi har prisgaranti på alle produkter fra KnitPro og søger for altid at have lave og konkurrencedygtige priser på alle vores andre produkter. Vi forhandler udelukkende produkter i den bedst kvalitet indenfor deres kategori, så du er sikret det bedste af det bedste.

Maskemarkører 

Maskeholder og maskemarkører er gode eksempler på populært strikketilbehør, der er meget praktisk at have ved hånden. Vi har altid et bredt sortiment af forskelligt tilbehør så som maskemarkører og maskeholdere til konkurrencedygtige priser. Vi forsøger hele tiden at holde sortimentet opdateret med de nyeste produkter fra de bedste mærker. Find dine maskeholdere her på shoppen.

Maskemarkører til strikning

Her på shoppen finder du flere forskellige slags maskemarkører og maskeholdere, der gør det nemt for dig at holde styr på maskerne og mønsteret. Med en maskeholder eller maskemarkør ved du, hvor langt du er kommet og du slipper for at tælle dine masker hele tiden. Det gør det meget nemmere at komme ud over stepperne med arbejdet, når du ikke helt tiden skal stoppe op for at tælle masker. En maskemarkør kan også hjælpe dig med at holde styr på, hvor du har nået et runde på en rundpind. Med en maskemarkør kan du også markere forskellige stedet på det stykke håndarbejdet du sidder med, så som udtagninger og indtagninger. En maskemarkør gør dit strikkearbejdet meget nemmere og har du først prøvet den, så vil du ikke undvære den bagefter. De små maskeholdere er meget anvendelige og giver stor værdi til håndarbejdet, selvom de ikke syner af meget. Maskemarkørerne fås i forskellige former og det mest anvendte materiale er plastik. Find dit nye strikketilbehør hos GarnRoyal.

Du finder også forskellige maskeholdere her på shoppen, som kan bruges til både hækling og strikning. Med en maskeholder holder du maskerne på plads. Det er meget praktisk, hvis du af den ene eller den anden årsag bliver nødt til at forlade dit strikketøj. Men en maskeholder får du et godt overblik over dit strikketøj. Du finder maskeholdere til meget lave priser og i forskellige størrelser her på shoppen. Typisk kommer maskeholder i poser med forskellige størrelser i, så du er godt dækket ind. Køb dine maskeholdere og andet strikketilbehør online her på shoppen.

 

 

Viser i alt 46 produkt(er)

Side 1 af 4

Få 20% på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder, og vi sender dig en mail med en rabatkode, der giver dig 20% rabat på dit første køb.