Udskiftelige rundpinde

Hos GarnRoyal finder du naturligvis også et stort udvalg af udskiftelige rundpinde. Vi har udskiftelige rundpinde i forskellige længder, kvaliteter og materialer. Her finder du de flotte Symfonie udskiftelige rundpinde fra KnitPro i træ med et flot farvespil. Du finder også varianter i kulfiber eller metal. Vælg også mellem de runde eller de firkantede modeller - alt efter hvad du har det bedst med at arbejde med.

Alle tykkelser af udskiftelige rundpinde

Her på shoppen finder du alle de forskellige tykkelser af rundpinde, som du kan have brug for i det håndarbejde. Vi har også samlet nogle sæt til en yderst fordelagtig pris, som både indeholder wires, forskellige størrelser pinde, stoppere og kabelnøgler. Du finder forskellige materialer, så hvad enten du er til de næsten lydløse varianter af træ med en flot varme og glød eller du mere er til de helt spidse og stærke modeller af enten kulfiber eller metal, er op til dig. Find alt til håndarbejde her på shoppen og vi leverer hurtigst muligt. Det smarte ved disse udskiftelige varianter er, at når selve spidserne er blevet lidt slidte, men selve wiren ikke fejler noget, så kan du nemt og let skifte dem ud med nye spidser. Køb dine nye udskiftelige rundpinde her på shoppen.

Viser i alt 75 produkt(er)

Side 1 af 7

Få 20% på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder, og vi sender dig en mail med en rabatkode, der giver dig 20% rabat på dit første køb.