Strømpepinde

Et par hjemmestikkede sokker eller strømper er altid dejlige at få i gave. Hjemmestrikkede sokker er perfekte til at holde fødderne varme, når der er lidt fodkoldt eller som erstatning for et par hjemmesko. Et par hjemmestrikkede sokker er behagelige at sidde med i sofaen eller favoritstolen og udover at lune giver de også lidt kolorit på fødderne. Det kræver ikke det store at gå i gang med at lave et par lækre hjemmestrikkede sokker udover noget godt garn og et par strømpepinde. Her på shoppen finder du et rigtig udvalg af begge dele. Vi har kvalitetspinde fra Knit Pro strømpepinde.

Knit pro strømpepinde sæt

Med et Knit Pro strømpepinde sæt er du klar til at gå i gang med dagens hyggestrikkeprojekt. Skal der laves hjemmestikkede lune sokker til venner og familie eller dig selv, så er du kommet til det rigtige sted. Her på shoppen har vi nemlig et hjerte der brænder for strikning og hækling som kreativ hobby og derfor kan du her på shoppen finde et stort udvalg af spændende og nyttige produkter til din hobby. Vi lægger stor vægt på at kvaliteten er i orden, for så får du det bedste slutresultat. Derfor har vi udvalgt produkter fra Knit Pro, der altid leverer den bedste kvalitet indenfor strikke- og hækletilbehør i alle afskygninger.

Kom godt i gang

Kom godt i gang med et Knit Pro strømpepinde sæt. Vi har forskellige sæt i forskellige materialer, så du kan frit vælge det, der passer dig bedst. Er du til de helt spidse metalpinde eller er du mere til de organiske materiale træ? Valget er dit. Vi hår både rundpinde og firkantede strømpepinde sæt, så du kan vælge der, der passer bedst til dine hænder. Med de firkantede strømpepinde sæt ligger pindene også godt i hænderne, hvis du har svage hænder, der fx er plaget af gigt eller lignende. De fleste af vores Knit Pro strømpepinde sæt kommer med 5-6 pinde i samme størrelse, men vi har også de store pakker med flere forskellige størrelser.

Shop Knit Pro strømpepinde sæt online her

Her på shoppen kan du nemt og hurtigt bestille dit nye Knit Pro strømpepinde sæt online og ofte have det leveret dagen. Vi sørger nemlig for at sende alle ordrer samme dag, hvis de er lagt inden kl. 15. Udover vores hurtige levering, lægger vi også stor vægt på at have et varieret sortiment, der tilfredsstiller dit behov indenfor håndarbejde i kategorierne strikning og hækling.

Viser i alt 94 produkt(er)

Side 1 af 8

Få 20% på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder, og vi sender dig en mail med en rabatkode, der giver dig 20% rabat på dit første køb.