Strikkepindesæt

Når du skal strikke, har du brug for forskellige størrelser og tykkelser strikkepinde alt efter hvilken stikkeopgave, du skal i gang med. Skal du lave noget stormasket eller måske noget helt fintmasket? Med et strikkepindesæt får du et samlet sæt med alle de forskellige størrelser du skal bruge, så der er pinde til enhver anledning. Vi tilbyder de populære Knit Pro strikkepinde sæt i forskellige materialer. Se de forskellige strikkepindesæt herunder

Strikkepindesæt i træ m.m.

På shoppen finder du mange gode strikkepindesæt i træ, aluminium, messing og kulfiber. Elsker du de næsten lydløse pinde, så kan du med fordel vælge et strikkepindesæt i træ, hvor lyden er minimal, når du arbejder med dem. De ligger desuden rigtig godt i hånden og det naturlige materiale er både rart og behageligt lunt at holde omkring. Du kan også vælge et sæt i et andet materiale, hvor fordelene blandt andet er det slidstærke element og de meget spidse ender, der gør det dejlig nemt at samle selv helt små masker op. Vi har billige strikkepindesæt til alle behov og det giver dig uanede muligheder for at skabe spændende kreationer til dig selv, venner og familie.

Knit Pro sæt

Med et Knit Pro sæt er du godt dækket ind med hensyn til de forskellige størrelser pinde. De praktiske Knit Pro sæt indeholder alle de gængse størrelser, der bruges ved almindelig strikning. Det vil sige alt fra størrelse 3,5 og op til størrelse 8.0. I nogle af de forskellige Knit Pro sæt medfølger der også forskellige wirer, stoppere og kanelnøgler og det hele leveres i en praktisk lille taske, så du altid ved, hvor du har dit strikkepindesæt. Vi forhandler Knit pro sæt i træ, kulfiber, messing og aluminium, så der er noget for enhver smag. Knit pro sæt findes med både runde og firkantede pinde, så selv hvis du har svage hænder, kan du arbejde med dem. 

Køb billige strikkepindesæt online her

Her på shoppen finder du billige strikkepindesæt i den bedste kvalitet. En af fordelene ved at investere i et Knit pro sæt er, at alle dine strikkebehov bliver dækket ind. Derudover sparer du mange penge, når du køber er samet Knit Pro sæt i forhold til at skulle købe alle delene hver for sig. Med et Knit pro sæt kan du straks gå i gang med at strikke anset hvilken opskrift du skal følge og hvilken størrelse pinde du skal bruge. Det gør det dejlig nemt.

Find vores udvalg af strikkepinde online her

Viser i alt 22 produkt(er)

Side 1 af 2

Få 20% på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder, og vi sender dig en mail med en rabatkode, der giver dig 20% rabat på dit første køb.