Rundpinde

Hos GarnRoyal finder du et kæmpe udvalg af diverse rundpinde i forskellige materialer og størrelser. Rundpinde er til dig, der gerne vil have et godt resultat på en nem måde og som måske finder det besværligt eller svært at strikke med fem pinde. Vi fører de lækre Knit Pro rundpinde, som alle er i høj kvalitet, så de kan holde til mange timers håndarbejde. I vores sortiment finder du alle de forskellige størrelser, som du kan ønske dig. Vi har både tynde og tykke modeller, korte og lange, så der er noget til enhver strikkeopgave.

Knit pro rundpinde i træ, kulfiber og metal

Vælg de lange og tykke rundpinde til løst og stort stik og vælg de korte og tynde varianter til mindre og tættere strik. Vi har flere forskellige materialer at vælge imellem og alle til en god pris. Her på shoppen finder du Knit Pro rundpinde i træ, metal, kulfiber og aluminium, så der er et materiale til enhver smag. Inden du lægge dine nye pinde i kurven bør du overveje, hvad du lægger vægt på af egenskaber, da der er forskel på de forskellige materialer. Vælg Knit Pro rundpinde i træ, hvis du leder efter en variant med en poleret overflade, der får garnet til at glide let. Den glatte og blanke overflade gør, at maskerne ikke så nemt hænger fast og derudover er de lækre Knit Pro rundpinde i træ meget behagelige at have i hænderne. De er ikke så kolde at holde ved som fx metal eller aluminium. Derudover har de også den fordel, at de er næsten lydløse at arbejde med og de ligger utrolig let i hænderne, hvilket er rart, hvis du skal sidde med en større strikkeopgave i flere timer. Modellerne i træ kommer i forskellige farver og tykkelser.

Holdbart materiale

Se også vores store udvalg i aluminium, metal og kulfiber, der får glatte og blanke i overfladen og dermed får maskerne til at glide ubesværet henover pinden. Modellerne i kulfiber, aluminium og metal er desuden meget holdbare og stærke i materialet. Det stærke materiale gør det muligt at lave en meget spids ende, hvilket er en fordel, når du skal fange selv de helt små masker.

Billige rundpinde i alle størrelser

Vores udvalg af billige rundpinde er meget bredt. Vi har alle de ønskede længder og tykkelser og dækker derfor alle behov. Har du for eksempel svært ved at holde på et par almindelige stikkepinde af den ene eller anden årsag, så har vi de smarte Knit Pro cubics træpinde, hvor den firkantede facon gør det mindre belastedende for hænderne og derfor egner de sig fantastisk godt til hænder med gigt eller andre udfordringer.

Viser i alt 169 produkt(er)

Side 1 af 15

Få 20% på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder, og vi sender dig en mail med en rabatkode, der giver dig 20% rabat på dit første køb.