Jumperpinde fra KnitPro

Her på siden finder du et stort udvalg af jumperpinde fra KnitPro i den bedste kvalitet. Jumperpinde er kendetegnet ved, at de er lange og ved at de har en knop i enden, som gør, at maskerne bliver på pinden, når du strikker. Der er nemlig ikke noget mere irriterende end at tabe maskerne, så du skal samle dem op igen, tælle igen eller i værste fald starte helt forfra. Med et par KnitPro jumperpinde falder maskerne ikke af, når du arbejder med dem. 

Det er størrelsen

Nogen gange har størrelsen lige stå stor værdi som gørelsen og det har det, når det kommer til de lange jumperpinde. Pindelængden er det, der adskiller de lange 25 centimeters jumperpinde fra andre strikkepinde. De 25 cm lange jumperpinde betyder, at der er god plads til store håndarbejdsopgaver så som halstørklæder, sjaler og trøjer. Fælles for de modeller vi sælger er længden på de 25 cm. Derudover kommer de i forskellige materialer og tykkelser. Vi forhandler alt fra de helt små på 2,00 mm, 3,5 mm, til 4,0 mm, 4,5 mm, 5,0 mm, 6,0, 6,5 mm mm, 7,0 mm, 8,0 mm, 9,00 mm og 10 mm, så der er nok at vælge imellem.

Jumperpinde med flot farvespil

Her på shoppen finder du flotte jumperpinde i den flotte serie Symfonie fra KnitPro med elegante stikkepinde i lamineret og farvet birketræ. Farverne snor sig ind imellem hinanden og giver et smukt farverspil. Den polerede overflade gør, at garnet glider let på pindene og samtidig er de meget lette at arbejde med og holde ved. Er du mere til de enkle udtryk, så kan de firkantede varianter i rosentræsfarvet birketræ være noget for dig. Disse er særdeles velegnede til hænderne med gigt eller andre problemer, da den firkantede form gør, at de ikke så nemt glider ud af hænderne.

Køb jumperpinde online her

Uanset om du mangler jumperpinde, almindelige strikkepinde, rundpinde, strømpepinde, stikkepindesæt, hæklenåle, stikkeopskrifter eller garn, så har vi udvalget til dig. Kig dig omkring i vores verden af garn og tilbehør og lad dig inspirere til dit næste projekt. Vi sørger for at få pakkerne af sted så hurtigt som muligt og sender samme dag, hvis du bestiller inden kl. 15. Vi sidder også altid klar til at hjælpe dig med din ordre eller andre spørgsmål og glæder os til at betjene dig på shoppen.

Viser i alt 57 produkt(er)

Side 1 af 5

Få 20% på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder, og vi sender dig en mail med en rabatkode, der giver dig 20% rabat på dit første køb.