Strikkepinde

Hos Garn Royal tror vi på, at kun det bedste er godt nok til vores kunder. Vi ved, at tiden med håndarbejdet er yderst værdifuld. Derfor har vi valgt at forhandle KnitPro strikkepinde i træ, kulfiber og messing. KnitPro er indbegrebet af lækre produkter og høj kvalitet. Uanset om du er til pinde af træ, metal eller karbon, om pindene skal være runde eller du leder efter firkantede strikkepinde, om du vil købe en enkelt størrelse eller hele sæt - så finder du et bredt udvalg her. Søger du noget bestemt uden at finde det her, så kontakt os, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Husk, at vi yder prisgaranti på de KnitPro-produkter, vi fører. Find billige strikkepinde i træk, kulfiber eller metal her på shoppen.

 

Firkantende strikkepinde

Her på shoppen finder du alle slags stikkepinde til din strikning. Vi har både firkantede strikkepinde, jumperpinde, rundpinde, strømpepinde og udskiftelige rundpinde, så der er noget til enhver opskrift og ethvert behov. Se de smukke KnitPro Symfonie strikkepinde, der er lavet i alle regnbuens farver. De er fantastiske at se på og ikke mindst arbejde med, da garnet glider let hen over dem.

 

Den bedste kvalitet

Hos Garn Royal sætter vi stor pris på kvalitet og derfor forhandler vi det bedste værktøj til din strikning og hækling. Et godt redskab er udgangspunkt for en god start og et godt håndværk. De lækre strikkepinde af træk er af høj kvalitet og har fine spidser, som gør det nemt at fange maskerne. Derudover larmer de ikke nær så meget som metalpindene, men det er smag og behag, hvilke pinde, man bedst kan lide at strikke med. Prøv dig frem til du finder din favorit. Det vigtigst er, at de ligger godt i dine hænder, når du skal sidde med dem i en time eller flere.

 

Strikkepinde til mange timers arbejde

Med de skønne strikkepinde fra KnitPro kan du stikke i flere timer uden at få ondt i hænderne. Derudover giver disse modeller dig et super flot slutresultat. De forskellige typer garn kræver forskellige slags strikkepinde og vores sortiment dækker alle behov. Strikning er mode, der er kommet for at blive. Alt du har brug for er et par gode strikkepinde, en opskrift og noget lækkert garn og du har til mange timers nyttigt tidsfordriv. Her på shoppen finder du billige strikkepinde i alle størrelser. Vi har dem både i metal, træ og kulfibe, så der er noget for enhver smag. Du finder lækre KnitPro pinde til de erfarne og til nybegynderne; korte, lange, tykke og tynde til alle de forskellige slags strik, du kan tænke dig. Derudover har vi en rigtig god service og personlig vejledning.

 

Shop strikkepinde online

Med få klik kan du få bestilt dine nye billige stikkepinde af træ eller metal hjem. bonus er strikkepinde af birk behagelige at strikke med. De ligger godt i hænderne, giver en god varme fra sig og så er de næsten lydløse. Vi har du får mange timers glæde ud af disse skønne produkter. Ved strikning er det efter vores mening lige så meget processen, som det endelige resultat, der giver glæde.

Viser i alt 398 produkt(er)

Side 1 af 34

Få 20% på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder, og vi sender dig en mail med en rabatkode, der giver dig 20% rabat på dit første køb.