Privatlivspolitik

 

Garn Royals privatlivspolitik

 

Registrering og behandling af persondata

Vi registrerer de oplysninger, du selv giver til os i forbindelse med handel på vores hjemmeside, tilmelding til kundeklub og/eller nyhedsbrev.

Det gør vi for at kunne håndtere og behandle dine bestillinger, kontakte dig i forbindelse med levering af varer samt opfylde vores forpligtelser overfor dig som kunde.

De persondata, vi registrerer, når du handler hos os er: Navn, adresse, mailadresse, telefonnummer, betalingsoplysninger, og ip-adresse.

Når du besøger vores hjemmeside registrerer vi f.eks hvilken type browser du bruger. Formålet er at give dig en god brugeroplevelse og en målrettet markedsføring – herunder retargeting via f.eks Facebook og Google

 

Beskyttelse af persondata

Vi anser alle personlige oplysninger som fortrolige, og videregiver ikke dine informationer til tredjemand – udover vores indløser-, lager- og fragtleverandører, da dette er nødvendigt for at kunne behandle din ordre og få dine varer frem til dig.

Det er vigtigt for os, at du ved, vi ikke registrerer personfølsomme oplysninger såsom dine kortoplysninger til dit betalingskort. Vi krypterer alle oplysninger, når de sendes.

Det indebærer, at informationerne sendes via en sikker forbindelse, så det kun er dig selv, der kan se oplysningerne.

 

Opbevaring og sletning af persondata

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev via linket nederst i alle nyhedsbreve.

De oplysninger der er givet i forbindelse med en aflagt ordre, opbevarer vi, så længe det er påkrævet for at kunne overholde den gældende lovgivning.

 

Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til indsigt i, hvilke oplysninger vi har på dig. Hvordan vi behandler oplysningerne og hvor vi har fået dem fra.

Du har ret til at få udleveret en kopi af de oplysninger vi har om dig. I fald det ønskes, kan du sende en mail til info@garnroyal.dk med den rette dokumentation. (der må påregnes svartid)

Du har ret til at rette i de oplysninger vi har om dig, hvis du mener, de er forkerte. Du kan rette dem via dit login på siden. 

Du har ret til at få slettet dine persondata, hvis vi ikke har grund til at beholde dem af andre grunde (lovgivning)

Du har ret til at få begrænset behandling af dine persondata, så vi blot kan behandle dem i en begrænset periode, hvis lovgivningen ikke siger andet.

Du har ret til at få dine persondata udleveret elektronisk.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata , herunder anvendelsen af oplysningerne til direkte markedsføring

 

Kundeservice

Hvis du måtte have spørgsmål eller klager til os, er di velkommen til at rette direkte henvendelse via telefon 72 20 72 20 eller mail info@garnroyal.dk

Som forbruger har du mulighed for at klage til forbrugerklagenævnet. Vær dog opmærksom på beløbsgrænserne for at indgive klage dertil. Du har desuden mulighed for at klage til EU klagesystemet ODR

 

***

Dette er Garn Royals 1. version af vores persondatapolitik af 24. maj 2018.

Den træder i kraft den 25. maj 2018.

Få 20% på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder, og vi sender dig en mail med en rabatkode, der giver dig 20% rabat på dit første køb.