Strikkeopskrifter baby

Der er ikke noget så populært som hjemmestrikket børne- og babytøj.  Her på siden finder du strikkeopskrifter baby, så du kan lave de yndigste og sødeste kreationer til de små. Der er ikke noget mere bedårende end at se en lille baby i en lækker hjemmestrikket trøje. Selv i dag er der bare noget helt unik over en hjemmestrikket trøje og ikke mindst de helt små til babyerne. Med vores strikkeopskrifter baby kan du give den mest personlige gave. Ikke alene giver du dine flotte kreationer og godt håndværk – du giver også din investerede tid og det er noget, som de fleste sætter rigtig stor pris på. I kategorien strikkeopskrift baby finder du babybluse og kyse, en skøn og sød ribvest, sokker og en sød bamse.

 

Den mest personlige gave

Den mest personlige gave er altid den hjemmelavede. Og en personlig gave af den hjemmestrikkede slags er en, hvor der er lagt kærlighed og omsorg i og det er noget, som alle småbørnsforældre sætter stor pris på. Den bedste gave til en nybagt mor er en personlig gave, hvor der er tænkt på morens stil og ønsker. Med en sød lille kyse, kan du nemt og hurtigt lave en personlig gave i flotte og friske farver, som kan bringe en kærligt smil frem, når man stikker hovedet ned i barnevognen for at se den lille ny. Derudover luner en strikket kyse også godt omkring det lille hoved. En helt klassisk og meget populær gave er babysokker, som kan laves i et hav af flotte farver og mønster. Et par skønne uldsokker er altid godt til de kolde måneder i barnevognen og det er en forholdsvis overkommelig gave at fremstille. Du kan også kaste dig over de søde små babyveste, som også er lige til at gå til. Er du lidt mere ferm til at strikke kan du kaste dig over strikkeopskriften baby bamse, som helt sikkert vil vække glæde hos modtagerne – både forældre og barn.

 

Strikkeopskrift baby

En gave som den lille fine bamse siger, at der er brugt både tid og kræfter på at skabe en helt personlig gave og det i sig selv er meget værd. Du kan strikke bamsen i helt klassiske farver, som grå, sort eller brun eller du kan kaste dig ud i de mere pigede nuancer, som lyserød, lilla og pink eller måske en sart lyseblå til babydrengen. Det er også her, du kan vælge at rigtig lege med farverne og give den fuld gas på kulørskalaen.

 

Shop billige strikkeopskrifter online

Her på siden finder du billige strikkeopskrifter til både baby og voksne. Køb dine strikkeopskrifter til baby og voksne hos Garn Royal, når du vil lave en skøn personlig gave. Vores strikkeopskrifter er lige til at gå til og vi har noget for både nybegyndere og de mere erfarne. Shop billige stikkeopskrifter til baby online på shoppen. Du kan f.eks kaste dig over den populære pakke, som både indeholder vest, sokker og bamse til baby. Det vil helt sikkert vække glæde hos modtageren.

Klik her, hvis du leder efter en anden strikkeopskrift

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Få 20% på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder, og vi sender dig en mail med en rabatkode, der giver dig 20% rabat på dit første køb.