Poncho strikkeopskrift

Her på siden kan du finde nogle af de mest populære strikkeopskrifter indenfor kategorien accessories, der dækker over skønne produkter så som vanter, handsker, sengetæpper, sjaler og halstørklæder. Find også dine nye poncho strikkeopskrift her. Med en poncho strikkeopskrift kan du nemt lave et lækkert produkt, der er populært hele året rundt. Den varmer godt omkring skuldrene og kan derfor både bruges over de bare skuldre til de lune sommeraftener eller over både kjoler, toppe og jakker til de køligere måneder.

Strikket sjal, sokker m.v.

Der er ikke noget så lækkert som et dejlig lunt stikket sjal, en strikket poncho eller strikkede sokker. Her på siden finder du forskellige opskrifter til netop disse lune produkter. Find opskrift sokker, sjal, vanter, tørklæde m.v. i denne kategori og du kommer godt for start. Selvom du er en ferm strikker kan det være nødvendigt men en opskrift for at kunne lave et vellykket produkt. Især hvis du ikke bare lige skal lave et par strikkede sokker, men kaster dig over noget mere avanceret som et strikket sjal eller en strikket poncho. Med en poncho strikkeopskrift – eller en opskrift på strømper, vanter eller lignende er det bare med at sætte dig godt til rette og slå maskerne op. Et strikket sjal luner godt omkring skuldrene og et strikket sjal er meget populært blandt den ældre generation, mens du ser mange yngre med en lækker strikket poncho.

Strikkeopskrift sokker, strømper, poncho

Vi har forskellige opskrifter, så der er noget for ethvert niveau – uanset om du er helt nybegynder og bare leder efter en opskrift på sokker eller du er den mere erfarne, der skal i gang med et større eller mere avanceret strikkeprojekt, så har vi noget til dig. 

Poncho strikkeopskrift online

Shop dine nye poncho strikkeopskrift online på shoppen her med få klik. Vi tilbyder dig forskellige produkter i denne opskriftkategori så som opskrift sokker, opskrift halstørklæde eller sjal. Vi sætter en ære i hurtig levering, så du hurtigt kan komme i gang med dit nye strikkeprojekt. Bestiller du inden kl. 15, sender vi derfor samme dag. Husk at vi har fri fragt på ordrer over kr. 299,- . Har du spørgsmål omkring din ordre eller vores produkter, så kan du altid kontakt os på info@garnroyal.dk eller ringe til os på telefon 72 20 72 20. Her sidder vi klar alle hverdage fra 9-17 for at besvare dit opkald.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Få 20% på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder, og vi sender dig en mail med en rabatkode, der giver dig 20% rabat på dit første køb.