Hæklenåle

Hækling er en kreativ og sjov hobby, hvor du kan fremstille mange fine kreationer i flotte farver. Det at hækle er et gammelt håndværk og en traditionel måde at producere tekstiler på. Det eneste det kræver, er en lille pind med en krog i den ene ende – en såkaldt hæklenål – og noget garn. Når du skal hækle, skal du bruge en hæklenål i størrelsen fra 1-14. Jo større tal, jo større hæklenål. Der findes 3 forskellige slags masker i hækling som hedder luftmasker, stangmasker og fastmasker og når du mestrer disse forskellige masker, kan du eksperimentere med forskellige mønstre.

 

Gammelt håndværk

Hækling er et gammel håndarbejde, som stammer tilbage fra sidste halvdel af 1800-tallet, hvor der er fundet hæklede kirkeartikler i Italien. Hækling er stadig en populær og hyggelig hobby den dag i dag og det er også en hyggelig og afslappende måde at være kreativ på. Du kan fremstille de flotteste og sødeste ting til babyen og børneværelset, så som hæklede barnevognsranker, små søde figurer til uroen over sengen eller puslepladsen og skønne bamser, som børnene vil elske i mange år fremover – og som samtidig pynter og giver børneværelset et personligt præg. Du kan selvfølgelig også lave smukke kreationer til hjemmet, så som dejlige tæpper og puder til sofaen.

 

Spændende kreativitet

Med hækling har du mulighed for at slippe tankerne for dagligdagens mange opgaver, så som arbejde, indkøb, vasketøj, madlavning osv. og i stedet fordybe dig i et hyggeligt hækleprojekt, som skaber glæde hos modtageren. Når du først er blevet ferm til at føre hæklenålene, kan du kaste dig over spændende og indviklede mønstre, så du kan fremstille smukke ting til enten dig selv eller dem du holder af. Her på shoppen finder du det bedste udvalg af Knit Pro hæklenåle i modellen Waves. Vi har udvalget til både begyndere og øvede og selvfølgelig altid i høj kvalitet.

 

Hæklenåle i aluminium

Her på shoppen har vi udvalgt hæklenåle i den bedste kvalitet, så de passer bedst til hænderne og ligger godt i hånden. Vi har et stort udvalg af modeller i aluminium, men du finder også vores hæklenåle sæt i træ. Begge materialer er dejlige at arbejde med, så vælg den der passer dig bedst. Fordelen ved at vælge en Knit Pro hæklenål i aluminium er, at det er et yderst stærkt materiale. Det betyder blandt andet, at den ikke så nemt går i stykker og at selv de allermindste nåle er formet til perfektion, så de er så spidse som muligt i krogene. Det gør det nemmere for dig, at fange maskerne også selvom du arbejder med meget små lykker. Hver størrelse har sin egen unikke farve, så du altid kan finde din favoritnål. Vores hæklenåle af aluminium er meget lette og er desuden også nikkelfrie. Så hvis du har nikkelallergi, kan du roligt bruge disse modeller. Hvis du foretrækker en af træ, så tag et kig på vores lækre hæklenålesæt med de 8 mest populære størrelser. Disse trænåle er fremstillet i lamineret birketræ, som efterfølgende er poleret og bejdset. Hver nål har en lang smal krog og skaftet har riller, så den ikke glider, når du hækler hurtigt. Ved at vælge hæklenåle af træ, kan du arbejde næsten lydløst.

Viser i alt 18 produkt(er)

Side 1 af 2

Få 10% på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder, og vi sender dig en mail med en rabatkode, der giver dig 10% rabat på dit første køb.