Hæklenåle

Hækling er en kreativ og sjov hobby, hvor du kan fremstille mange fine kreationer i flotte farver. Det at hækle er et gammelt håndværk og en traditionel måde at producere tekstiler på. Det eneste det kræver, er en lille pind med en krog i den ene ende – en såkaldt hæklenål – og noget garn. Når du skal hækle, skal du bruge en hæklenål i størrelsen fra 1-14. Jo større tal, jo større hæklenål. Der findes 3 forskellige slags masker i hækling som hedder luftmasker, stangmasker og fastmasker og når du mestrer disse forskellige masker, kan du eksperimentere med forskellige mønstre. Der findes nærmest ingen begrænsninger for, hvad du kan kreere med en hæklenål og dit yndlingsgarn. 

 

Gammelt håndværk

Hækling er et gammelt håndarbejde, som stammer tilbage fra sidste halvdel af 1800-tallet, hvor der er fundet hæklede kirkeartikler i Italien. Hækling er stadig en populær og hyggelig hobby den dag i dag, og det er også en hyggelig og afslappende måde at være kreativ på. Du kan fremstille de flotteste og sødeste ting til babyen og børneværelset, såsom hæklede barnevognsranker, små søde figurer til uroen over sengen eller puslepladsen og skønne bamser, som børnene vil elske i mange år fremover – og som samtidig pynter og giver børneværelset et personligt præg. Du kan selvfølgelig også lave smukke kreationer til hjemmet, så som dejlige tæpper og puder til sofaen. Der er rent ud sagt ingen grænser for hvad du ikke kan finde på at hækle. Det er nærmest muligt at hækle alt, så længe du mestrer de grundlæggende teknikker, og så længe det er noget, du synes er sjovt. For mange virker det afstressende at sidde og hækle, og hvis man så ovenikøbet kan få skabt noget, der er super smart og pænt, så er det jo en kun bonus. 

 

Spændende kreativitet

Med hækling har du mulighed for at slippe tankerne for dagligdagens mange opgaver, såsom arbejde, indkøb, vasketøj, madlavning osv. og i stedet fordybe dig i et hyggeligt hækleprojekt, som skaber glæde hos modtageren. Når du først er blevet ferm til at føre hæklenålene, kan du kaste dig over spændende og indviklede mønstre, så du kan fremstille smukke ting til enten dig selv eller dem du holder af. En hæklenål er ikke bare en hæklenål, der finder forskellige modeller alt efter hvad man gerne vil hækle. Derfor har vi samlet de forskellige modeller her på siden, så du kan finde netop den hæklenål, du står og mangler til dit næste projekt. Du finder her på siden det bedste udvalg af Knit Pro hæklenåle i modellen Waves. Vi har udvalget til både begyndere og øvede og selvfølgelig altid i høj kvalitet.

 

Hæklenåle i aluminium

Her på shoppen har vi udvalgt hæklenåle i den bedste kvalitet, så de passer bedst til hænderne og ligger godt i hånden. Vi har et stort udvalg af modeller i aluminium, men du finder også vores hæklenåle sæt i træ. Begge materialer er dejlige at arbejde med, så vælg den der passer dig bedst. Fordelen ved at vælge en Knit Pro hæklenål i aluminium er, at det er et yderst stærkt materiale. Det betyder blandt andet, at den ikke så nemt går i stykker, og at selv de allermindste nåle er formet til perfektion, så de er så spidse som muligt i krogene. Det gør det nemmere for dig, at fange maskerne også selvom du arbejder med meget små lykker. Hver størrelse har sin egen unikke farve, så du altid kan finde din favoritnål.

Vores hæklenåle af aluminium er meget lette og er desuden også nikkelfrie. Så hvis du har nikkelallergi, kan du roligt bruge disse modeller. Hvis du foretrækker en af træ, så tag et kig på vores lækre hæklenålesæt med de 8 mest populære størrelser. Disse trænåle er fremstillet i lamineret birketræ, som efterfølgende er poleret og bejdset. Hver nål har en lang smal krog og skaftet har riller, så den ikke glider, når du hækler hurtigt. Ved at vælge hæklenåle af træ, kan du arbejde næsten lydløst. Det gør det endnu mere afstressende at sidde med, så du kan lukke dig lidt inde i din egen lille hækleverden.

I dag er hækling blevet meget in blandt mennesker i alle aldre, unge såvel som ældre. Det er noget mange hygger sig med, og især unge piger har søgt hjælp hos deres mødre eller bedstemødre for at lærer det fine håndværk. Lige såvel som det at hækle er blevet in, så er de forskellige kreationer fremstillet ved hækling også blevet utroligt populært. Især de forskellige udgaver af karklude og små håndklæder ser man i flere og flere husstande, så hvorfor ikke gøre dem omkring dig glade ved at forære dem sådan nogle? Hvis de ikke selv har sat sig ind at lave dem, så kan du jo gøre dem glade ved at hækle nogen til dem. Du kan jo altid forhøre dig, om de har nogle ønsker til bestemte farver, og således skabe nogle rigtig gode gaver, som de vil sætte pris på lang tid frem. 

Viser i alt 17 produkt(er)

Side 1 af 2

Få 20% på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder, og vi sender dig en mail med en rabatkode, der giver dig 20% rabat på dit første køb.