Tyndt uldgarn

Hvis du er på udkig efter noget tyndt uldgarn, så er du kommet til det rigtige sted. Vi forhandler Royal Pure Wool Thin, der er tyndt uldgarn, lavet af 100% Merino-uld.
Den kan bruges til alt fra varme trøjer, sjaler og tørklæder til blød og lun babystrik. Royal Pure Wool-serien består af 3 forskellige tykkelser, hvor Thin er den tyndeste.
Garnet er også velegnet til hæklearbejde, og med en løbelængde på 185 meter pr 50 gram kommer du langt.

Tyndt garn i lækker uldkvalitet

I denne kategori finder du lækker og ikke mindst tyndt uldgarn, der er perfekt til delikate og fine kreationer. Kvaliteten er helt i top med 100% rent ny uld og det kommer desuden i et væld af populære og flotte farver så som lilla, ceriserød, armygrøn, beige, hvid, brun, grå, koksgrå, blå, gråmelange, petrol, rød, orange, neongul, babygrøn, turkis, pink, lilla, lyseblå, dueblå, olivengrøn, råhvid, sort, flaskegrøn og rødbrun.

Køb tyndt uldgarn online her

Lad dig inspirere af vores store udvalg af tyndt uldgarn og garn og køb det online direkte på shoppen her. Vi sørger for hurtig levering, så du straks kan komme i gang med dit nye kreaprojekt.

Viser i alt 2 produkt(er)

Side 1 af 1

Få 20% på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder, og vi sender dig en mail med en rabatkode, der giver dig 20% rabat på dit første køb.