Garn til tæppe

Royal Pure Wool Thick er garn i 100% Merino-uld. Det er tykt, blødt og lækkert garn, der er velegnet til både strik- og hæklearbejde. Med denne garn går det hurtigt, når der skal strikkes varme tørklæder, huer, vanter til hele familien og hyggelige tæpper til den lille.  Royal Pure Wool-serien består af 3 forskellige tykkelser, hvor Thick er den tykkeste og derfor er særdeles velegnet som garn til tæppe. Løbelængden er 85 meter pr 50 gram. Shop garn til tæppe, huer, vanter, bluser m.m. på shoppen her.

Shop garn til tæppe online her

Hos GarnRoyal er det nemt og hurtig at bestille dine nye hobbyartikler til når du gerne vil i gang med lidt kreativt håndværk. Vi har et stort udvalg af stikkepinde, opskrifter, hæklenåle, tilbehør og garn til tæpper, huer, trøjer, sjaler, ponchoer, bluser, halstørklæder og andre spændende projekter. Med få klik kan du bestille det du ønsker, og bestiller du inden kl. 15, så sender vi din pakke af sted samme dag. Vi har desuden gratis fragt på alle ordrer over 299,-. Har du spørgsmål er du også altid velkommen til at kontakte os per mail eller telefon. Se dig omkring i vores store udvalg. Vi har noget til de fleste kreative sjæle, der elsker at strikke eller hækle.

Viser i alt 10 produkt(er)

Side 1 af 1

Få 20% på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder, og vi sender dig en mail med en rabatkode, der giver dig 20% rabat på dit første køb.