Merino uld garn

Merino uld garn er fantastisk lækkert at strikke med og 100% merino uld er desuden blødt, lækker og kradser eller klør ikke. Materialet er meget let og skånsomt mod huden. Derfor er det meget velegnet til babytøj, så som uldsokker, bodyer, huer, handsker, futter, trøjer, leggings osv. Merino uld garn har de samme gode egenskaber som almindelig uld. Det betyder, at det holder kroppen varm, når det er koldt og svaler i varmen. Derfor er materialet meget anvendeligt til babystrik og helårsstrik.

De fineste fibre

Merino uld garn er fremstillet af de bedste og fineste fibre. Derfor vil du mærke, at produktet er særdeles blødt og lækkert og du vil ikke opleve den stikkende fornemmelse, som andet uld kan have pga. deres tykkere fibre, der prikker mod huden. Under produktionen af dette produkt fjernes alle de stride hårfibre, så kun det blødeste materiale er tilbage. Med merino uld garn kan du fremstille bløde og lækre stykker tøj i høj kvalitet og produktet er også meget velegnet til allergikere eller personer med særlig sensitiv hud. 

 

Merino uld garn – mange fordele

Fordelene ved at bruge merino uld garn er mange. For det første holder fibrene kroppen naturligt tempereret, så den holdes varm på de kolde dage uden at huden dækkes af sved.  Selv ved en fugtighed på op til 35% føles ulden stadig tør mod huden. Dermed får du et produkt som ikke klæber til kroppen af sved, selvom du er godt varm. Produktet kan dog sagtens bruges i de varmere måneder også. De forholdsvis tynde fibre gør, at tøj strikket af merino uld også føles behagelig om efteråret og foråret.

 

Pleje

Husk at dine uldprodukter kræver nænsom pleje. Produkter af merino uld garn må maksimalt vasket på 30° C og vi anbefaler altid at vaske på uldprogram, da de hårde centrifugeringer i et almindelig 30° C vaskeprogram også kan få uldfibrene i blandt andet merinould til at trække sig sammen, så tøjet krymper. Derudover bør du bruge uldvaskemiddel, da enzymerne i almindelig vaskemiddel kan æde uldfibrene op, så der til sidste kommer huller i tøjet. Hvis du vasker dit uldtøj på uldprogram og med uldvaskemiddel behandler du tøjet korrekt og på den mest skånsom måde – med mindre du selvfølgelig vasker det i hånden i koldt vand. Merino uld kan ikke klare tørretumbler og det bør heller ikke stryges.


Shop merino uld garn online

Køb dit mernio uld garn her på shoppen. Vi elsker selv at stikke og hækle og står til rådighed med dine spørgsmål omkring produkter, kvalitet, levering, opskrifter, din ordre osv. Vi brænder selv for at stikke og afprøver derfor de forskellige produkter, så vi kan komme med reelle anbefalinger til dig. Har du spørgsmål til noget på shoppen, så kontakt os endelig. Vi kan klart anbefale produkterne i denne kategori, som er af den højeste kvalitet på markedet. Vi er stolte af at kunne tilbyde dig et eksklusivt udvalg af kvalitetsprodukter til en fair pris. Husk også at vi har prisgaranti på vores produkter også det skønne merinould.

Viser i alt 4 produkt(er)

Side 1 af 1

Få 20% på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder, og vi sender dig en mail med en rabatkode, der giver dig 20% rabat på dit første køb.