Tykt garn

Der er ikke noget mere lækkert end dejligt blødt og tykt garn, der kan blive til de lækreste tykke sweatre, bluser, cardigans, tørklæder m.m. Her hos GranRoyal forhandler vi dejligt tykt garn og stikkegarn af mærket Royal Heavy Wool, der er tykt garn af 100% ren ny uld. Garnet er tykt, blødt og lækkert og med en anbefalet pindestørrelse på 6,5-7,0 egner den sig rigtig godt til netop tykke trøjer, sweatre, halstørklæder, sjaler og lign. Fordelen ved denne type garn er, at det fylder godt, så det er helt perfekt til tidens moderne chunky strik.

Chunky strik

Chunky strik er både trendy og utrolig behageligt i det kolde danske klima. I hele vinterhalvåret kan du med fordel bruge de forskellige former for chunky strik, der popper op overalt i modebilledet. Dejlige tykke sweatre, der er perfekte til henslængte dage i sofaen med en god kop te, en god bog eller nyt håndarbejde. Vi har mange forskellige tykke pinde, der passer til dette tykke strikkegarn. Kvaliteten er helt i top, da tykt strikkegarn her på siden er i det lækreste uld, der har mange gode egenskaber, så som en super god isoleringsevne Dermed er det perfekt til netop chunky striktrøjer, bluser og halstørklæder. En stor chunky striktrøje er super cool til et par stramme bukser eller et pencilskirt for et kontrastfuldt look, som både fungerer på jobbet og derhjemme. Forelsk dig i vores lækre kvaliteter af tykt garn, der både er moderne og tidløs. Tykt garn er desuden også meget velegnet til strikket interiør, så som store lune plaider og flotte matchende puder.

Tykt stikkegarn i flotte farver

Vi kan tilbyde dig et godt sortiment af tykt garn og stikkegarn i en verden af smukke farver, med forskellige nuancer af grøn, blå, lilla, grå og hvid til rød, pink og sort er der mange muligheder for at skabe moderne kreationer. Vælg din favoritfarve eller nuance og lav en ny favoritstrik til de kolde måneder. Med Royal Heavy Wool produkterne er du garanteret høj kvalitet og et produkt, der med garanti holder dig varm uanset temperaturer og vejrforhold.

Køb tykt garn online

Køb forskelligt tykt garn og strikkegarn online direkte på shoppen her. Med få klik har du købt og vi sørger for hurtig levering, så du hurtigt kan komme i gang med dit nye chunky strikkeprojekt. Vi glæder os til at leverer enten tyndt eller tykt går til lige netop dit strikkeprojekt.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Få 10% på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder, og vi sender dig en mail med en rabatkode, der giver dig 10% rabat på dit første køb.