Bomuldsgarn - Royal Cotton 8/4

Vi kender alle bomuldsgarnet, som er en af de mest brugte og populære former for garntyper. Det skyldes blandt andet, at det er af høj kvalitet, er blødt og lækkert og at det på grund af sine praktiske egenskaber har mange anvendelsesmuligheder. Garnet egner sig til alt fra sommer- og børnetøj til karklude og endda bamser med mere. Bomuldsgarn kan både bruges til lune trøjer til de kølige aftener, men er også særdeles velegnet til lettere tøj til om sommeren. Det har altså mange funktioner, og alt efter hvad der strikkes ud af garnet, så kan det bruges i mange forskellige anledninger.

Her hos Garn Royal kan du købe blødt, lækkert og billigt bomuldsgarn af høj kvalitet og vi har prisgaranti på de forskellige garntyper. Udvalget er stort, så du kan vælge i blandt et varieret udvalg af garntyper, garntykkelser og ikke mindst forskellige dejlige farver. Bestiller du inden kl. 15 på hverdage, sender vi samme dag, og ofte har du pakken allerede dagen efter. Det er let og enkelt at bestille dit yndlingsgarn på shoppen. Kig dig omkring og find det garn, du går og drømmer om til din næste kreation. 

 

Bomuldsgarn et sikkert valg

Bomuldsgarn er det sikre valg, når du vil have et godt resultat til en overkommelig pris. Garnet af 100 % bomuld føles dejlig blødt mod huden, og det er rart at have på. Desuden kan det anvendes hele året. Det er meget populært at bruge til babystrik, da det ikke kradser og desuden luner godt omkring den lille. Materialet er meget populært til det tyndere sommertøj pga. den lette kvalitet, men det kan også sagtens bruges til lunere tøj til de kolde måneder, så som bluser, huer, handsker, ponchoer og sjaler, hvis du strikker med tætte masker, så varmer det mere.

Det er altså muligt at anvende dette garn ligegyldig, hvad din næste kreation skal være. Skal din veninde, datter eller svigerdatter måske have en baby, så vil det være oplagt at give dem en barselsgave strikket af bomuldsgarn. Det vil de med garanti se som en fantastisk personlig gave. Det kan også være dit barnebarn mangler en varm trøje til fritidshjemmet, så kan du ligeledes med fordel vælge bomuldsgarn og et strik med tætte masker, så vil den med garanti gå rent hjem og holde ham/hende varm hele dagen udenddørs. 

 

Populært blandingsgarn

Bomuldsgarn er også utrolig populært at blandet med en anden kvalitet for at gøre det enten mere slidstærkt eller mere smudsavisende. Her på shoppen finder du udover den populære blanding bomuld + polyakryl, som er velegnet til både strikke- og hæklearbejde, også vores Royal Shine Mercerized, som er en 100% ren bomuldsgarn med et utrolig flot blankt skær. Denne garntype har fået en efterbehandling, hvor produktet er blevet strækket i koldt vand, så fibrene bliver mere holdbare. Det giver den fordel, at bomuldsgarnet efterfølgende bliver meget stærkere, og det bliver mere modtageligt overfor farve. Samtidig bliver produktet mere smudsafvisende og det får det flotte blanke udseende.

Derfor kan du vælge bomuldsgarn til endnu flere forskellige kreationer alt afhængig af, hvordan du vælger at blande det. Hvis du skal strikke noget, der har brug for at kunne holde til lidt mere, så vil det være en god idé at blande det med andre kvaliteter. Du har altså muligheden for at gøre det både mere slidstærkt, men også sørge for at det ikke bliver ligeså nemt beskidt. Det er altså oplagt at blande det populære bomuldsgarn, alt afhængig af hvad kreationen skal anvendes til. 

 

Et væld af farver

Ligesom vi har et stort udvalg af forskellige garntyper, du kan bruge til din strikning og hækling, så har vi også et væld af farver, du kan vælge imellem. Hvis du er vild med fest og farver, kan du glæde dig over vores store udvalg af farverigt bomuldsgarn. Det er perfekt til trøjer med motiver eller smarte mønstre. Uanset hvilken stil du er til, så har vi udvalget til dig.

Vi har en bred farvepalette, der passer til de forskellige årstider. F.eks. finder du forskellige røde og rustfarvede nuancer, som er rigtig gode til efteråret og vi har et udvalg af klare, varme og stærke farver til sommerens kreationer, hvor tøjet ofte er lidt mere farverigt, lyst og festligt. Til vinteren finder du et udvalg af kolde farver, så som hvid, grå, lysblå og sort. Du kan selvfølgelig bruge lige de farver, du har lyst til – uanset sæson.

Lige gyldig hvad du søger efter til din næste kreation, så er vi sikre på at du kan finde det her på siden. Du finder både det lidt mere vilde garn med masser af farver, men også nogle mere naturlige og rolige farver. Ligesom med så meget andet så skal der også være bomuldsgarn til alle slags mennesker, så er det nemlig meget nemmere at strikke noget som folk bliver glade for. 

Viser i alt 31 produkt(er)

Side 1 af 3

Få 20% på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder, og vi sender dig en mail med en rabatkode, der giver dig 20% rabat på dit første køb.