Viskose garn

Denne garntype er den mest udbredte kemofiber, og du kan bruge den alene eller kombinere den med andre fibre. Dette er en speciel type garn, som i visse tilfælde kan ligne bomuld eller uld, hvis det bliver fremstillet på den rette måde. Som en egenskab optager ren viskose garn ca. 15% fugt, og det gør det faktisk til et meget praktisk materiale i nogle sammenhænge. Det er altså et svedabsorberende materiale, som du kan bruge til at lave diverse beklædningsgenstande. Det er dog sjældent, at man køber garn, der er lavet af det 100% men i stedet i kombination med hør og bomuld. Vi vil klart anbefale, at du køber det, hvor det indgår i kombination med to eller tre andre materialer, som f.eks. hør og bomuld, fordi garnkvaliteten får mange flere egenskaber. De mest generelle egenskaber ved viskose garn er, at der er høj elasticitet og vådstyrke.

Køb viskosegarn online hos Garnroyal.dk

Vi udvider løbende vores sortiment af viskosegarn online, så du har muligheden for at købe forskellige garnkvaliteter i vores webshop. Denne type garn har en masse praktisk egenskaber, og vil du se for dig selv, så klik dig videre i vores webshop og se, om du kan finde netop de garnnøgler, du står og mangler.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Få 20% på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder, og vi sender dig en mail med en rabatkode, der giver dig 20% rabat på dit første køb.