Mohair garn

Er du en af dem, der sætter stor pris på en blød og eksklusiv garnkvalitet, er dette garn lige noget for dig. Du kan bruge Mohair garn til en masse projekter, da det har en mange egenskaber at byde på. Det er nemlig hverken en traditionel eller typisk garnkvalitet. Når du køber Mohair garn, får du blandingsgarn, der både består af silke, polyamid, uld og mohair. Det er angorageden, der laver mohairuld, og derfor er du garanteret et silkeblødt og glansfuldt garnmateriale. Kombinationen med de andre materialer gør, at du får et slidstærkt og holdbart garn, som giver dig en kompromisløs kvalitet.

Mohair uld - du kan både være ny og erfaren

Udover at få et slidstærkt og holdbart garn, der garanterer dig et flot resultat, gør de lange fibre i Mohair uld også, at garnerne er glansfulde og bløde, og du har desuden mulighed for at lave garner, der fylder meget og er langhårede. Derfor kan du i mange tilfælde få noget fint og tyndt strik med Mohair uld ved at strikke meget åbent og dermed lave fine bluser og cardigans eller sjaler, hvis det er det, du står og mangler. Det er lige meget, om du er helt ny til at strikke eller hækle, eller om du er mere erfaren inden for området. Vi har samlet et nøje udvalgt sortiment af garner, som er nemme at arbejde med uanset niveau. Når du køber denne type garn, vil du helt sikkert få glæde af de mange nyttige egenskaber. 

Mohairgarn - vær opmærksom på vaskeanvisninger

Det kan være skønt at få strikket sig en fin bluse eller cardigan af Mohairgarn, som man kan tage på, når man har lyst. Men de skal vaskes på et tidspunkt ligesom alt andet tøj, og her er der nogle nogle ting i forhold til vask og vaskeanvisninger, som du skal være opmærksom på. Det anbefales som udgangspunkt, at du vasker Mohairgarn ved max 30 grader i hånden. Denne garnkvalitet er nemlig ikke egnet til vaskemaskinen. Uanset hvad er det vigtigt at følge vaskeanvisningerne korrekt, hvis du gerne vil beholde den ønskede holdbarhed og struktur, da den reelle garnkvalitet også kan have indflydelse på, hvordan du vasker det korrekt.

Køb Mohairuld online hos Garnroyal.dk

Når du køber garn, strikke- og hækletilbehør hos os, får du det af højeste kvalitet og til den lavest mulige pris. Fordi vi arbejder sammen med nogle af de dygtigste garnfabrikker i verden, kan vi importere de lækreste og bedste kvaliteter direkte hjem til vores kunder. Se f.eks. vores udvalg af Mohairgarn i en fantastisk garnkvalitet til både hækling og strik. Du finder næsten ikke noget andet garn, der er lige så nemt at arbejde med, som dette er, og du er desuden altid sikret et godt resultat. Med Mohairuld har du mange muligheder, og det er fordelagtigt til mange forskellige projekter. Du finder det lige her i vores webshop.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Få 20% på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder, og vi sender dig en mail med en rabatkode, der giver dig 20% rabat på dit første køb.