Strikkegarn

Elsker du også at strikke? Så er du kommet til det rigtige sted. Velkommen til en verden af strikkegarn online. Hos Garn Royal læger vi stor vægt på god kvalitet og vi har derfor nøje udvalgt 16 garnkvaliteter, så du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten. Ligesom med vores produkter fra KnitPro yder vi selvfølgelig også prisgaranti på vores forskellige strikkegarner. Lad dig inspirere af vores forskellige produkter og strikkeopskrifter. Hjertelig velkommen på shoppen og til vores stikkeunivers.


Billigt strikkegarn online

Her på shoppen finder du et stort udvalg af forskelligt billigt stikkegarn online. Alt i en rigtig god kvalitet, som vi kan stå inde for. Vi vil gerne sikre, at du får en fair pris og derfor yder vi prisgaranti på vores forskellige strikkegarner. Hvis du finder varen billigere et andet sted matcher vi selvfølgelig prisen. Se vores betingelser for prisgaranti under dette menupunkt.


Et hav af farver

Her på shoppen finder du strikkegarn i et hav af spændende farver. Vi dækker hele farvepaletten og har alt fra de helt neutrale farver som hvid, råhvid, beige, brun, mørkeblå, grå, koksgrå og sort til de mere opsigtsvækkende og livlige farver så som rød, gul, grøn, rødbrun, flaskegrøn, petrol, orange, rust, blå, lilla, lyselilla, turkis, pink, neon, ceriserød, armygrøn, lyseblå og mange flere. Derudover finder du også det flotte strikkegarn med forskelligt farvekombinationer, som giver et flot farvespil til det færdige produkt. Disse strikkegarner er især meget populære til hjemmestikkede sokker, strømper, sjaler og andre produkter, hvor der godt må være farve på.  Prøv f.eks. vores Royal Wool Dream af 100% ren ny uld, som har det flotteste farveskift. Det er perfekt at bruge til tørklæder, huer og sjaler og giver et flot farvespil til en grå, sort eller anden neutral jakke uden at det bliver for prangende.


Stikkegarn i den bedste kvalitet

Hjemmegjort er velgjort – hvis det vel at mærke er lavet i ordentlig kvalitet. Derfor finder du her på shoppen 16 nøje udvalgte garnkvaliteter fra nogle af de bedste fabrikker i verden. Du kan vælge mellem så forskellige varianter af stikkegarn som strikkegarn i 100% ren bomuld, merceriseret bomuld, 100% merino uld eller ren ny uld eller de kombinerede kvaliteter som omfatter merinould med viskose, mohair med silke, uld med polyamid, alpaca med viskose, uld med akryl og alpakka eller bomuld med polyakryl. Derudover findes de forskellige varianter af strikkegarn i forskellige tykkelser og et væld af flotte farver, så der er nok at vælge imellem på shoppen. Så det er bare med at bestille og så sætte dig godt tilrette med strikkepindende.


Shop online

Find dit nye strikkegarn online på shoppen. Vi har billigt strikkegarn online med prisgaranti og i den højeste kvalitet. Udvalget er stort, så vi er sikre på, at du kan finde noget, der falder i din smag.  Bestiller du inden kl. 15 på hverdage, sender vi pakken af sted samme dag. Kig rundt på shoppen og lad dig inspirere af vores udvalg. Det glæder os at byde dig velkommen i vores strikkeunivers.


Find vores specifikke udvalg af akryl garn her

Her finder du vores udvalg af mohair garn

Få 10% på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder, og vi sender dig en mail med en rabatkode, der giver dig 10% rabat på dit første køb.