Silkegarn

Silkegarn er meget eksklusivt og utrolig lækkert garn i en fin tynd kvalitet, der bare skal mærkes. Silkegarn føles dejlig blødt og eksklusivt mod huden og hverken kradser eller stikker. Derfor er det meget velegnet til lette tørklæder og sjaler, der luner godt omkring halsen, og som et tæt på huden.

Royal Soft Kid Silkegarn

Hos GarnRoyal har vi udvalgt den lækre kvalitet fra Royal Soft Kid-Silk der består af 70% Kid mohair og 30% silke. Garnet er super blødt og lækkert og egner sig fint til lette sjaler og lign, hvis du bruger det for sig selv. Det kan med stor fordel strikkes sammen med andre garntyper såsom uld eller bomuld. Herved opnås et helt fantastisk blød og lækkert resultat. Løbelængden på vores silkegarn er 195 meter pr 25 gram. Vi har udvalgt nogle lækre farver, så som dyb lilla, petrol, brun, beige, lys grøn, blå, lilla, grå, violet, gul, rød, sort og hvid, så der er noget for enhver smag.

Eksklusivitet

Der er ingen tvivl om, at silkegarn ligger i den eksklusive ende af produktsortimentet inden for garn. Silketråden kommer typisk fra silkesommerfuglelarven, der spinder lange tynde glansfulde og bløde tråde af silke. Da det kun er disse larver, der kan producerer den smukke og glansfulde tråd, er silke naturligvis en meget dyr og eksklusiv vare. Silke kan ligesom uld også absorbere op til 30% fugt uden at den føles våd. Samtidig tørrer det hurtigt, krøller ikke så meget som bomuld og har en god isoleringsevne. Det er derfor meget velegnet at bruge som beklædning. Man skal dog være opmærksom på, at det skal behandles forsigtigt når det vaskes og ved anden pleje. Hovedparten af verdensproduktioner af silke foregår i Kina og Brasilien, hvor der er den rette føde til silkelarverne. Silkegarn er med sin lette og luftige kvalitet meget velegnet til lette produkter.

Silkegarn i Danmark

Tilbage til Christian d. 4’s tid var der faktisk silkeproduktion i København på Silkegade, men produktionen stoppede efter blot 7 år, formodentlig på grund af manglende føde til silkelarverne og manglende viden omkring produktionen. I dag importerer vi det lækreste silkegarn fra fabrikker, der har fuldstændig styr på produktionen og viden omkring dette eksklusive produkt. Forkæl dig selv eller dine nærmeste med det blødeste. Lækreste og mest glansfulde silkegarn fra Royal Soft Kid Silk her på shoppen. Vi sender samme dag, hvis du bestiller inden kl. 15.

Her finder du vores udvalg af mohair garn

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Få 20% på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder, og vi sender dig en mail med en rabatkode, der giver dig 20% rabat på dit første køb.