Alpakka garn

Når du køber en pakke Alpakka garn hos os, får du ren luksus. Dette er et produkt af høj kvalitet, som er utrolig blødt og lækkert. Det er en blanding af 35% viskose og 65 % baby alpakka garn. Denne type garn er særdeles velegnet til både cardigans, trøjer og meget mere, så du vil helt sikkert forkæle dig selv eller en, du holder af, hvis du køber dette ultimativt bløde luksus materiale. Alpakka garn har en fordel ved at være en smule varmere end almindelig fåreuld, men det har samtidig en tempererende funktion. På samme tid er det godt til allergikere, da det ikke indeholder noget lanolin, hvilket gør det utrolig allergivenligt. Det fremkalder nemlig ingen allergiske relationer, som mange andre fibre kan gøre.

 

Alpaka - stammer fra et kameldyr af slægten Vicugna

Det er et dyr ved navn alpaka, der laver dette fede materiale. Det er et kameldyr af slægten Vicugna, som kommer fra Sydamerika. Den ligner faktisk en lille lama af udseende, og der findes to varianter af den: en huacaya og en suri. Her er det huacaya’en, der er den mest almindelige. Disse kameldyr er flokdyr og græsser på Andesbjergene i det sydlige Peru, Equador, det nordlige Bolivia og i Chile i en højde, der ligger på omkring de 3.500-5.000 meter over havet. En alpaka avles specifikt for deres uld og hårfibre, som man bruger til at lave vævede og strikkede ting i samme dur som uld. Disse dyr er vigtige for befolkningen i Peru - og for os. Ellers ville vi ikke kunne tilbyde dig et udvalg af dette luksuriøse garnmateriale. 

Køb Alpakka garn online hos Garnroyal.dk

På grund af både kvantiteten og kvaliteten af fibrene er en alpaka en af de mest værdifulde fiberbærende dyr. Det fungerer lidt ligesom uld bortset fra, at det er noget varmere - men det er ofte kun en fordel. Det er ikke overraskende, at Alpakka garn ofte bruges til babytøj, f.eks. små søde bluser og leggings, og ud over produktets varmeegenskaber er der det faktum, at det ikke kradser. Du kan købe det luksuriøse og flotte garn online i vores webshop og glæde dig selv eller en, du holder af med en hjemmestrikket gave. Vi har over 20 forskellige varianter af dette lækre, luksuriøse garn online, og du finder det i en masse flotte farver og nuancer - der er derfor noget for enhver smag.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Få 20% på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder, og vi sender dig en mail med en rabatkode, der giver dig 20% rabat på dit første køb.